NY event tilføjet…SQLBits

Posted by Anette | Posted in Nyhed | Posted on 03-08-2010-05-2008

2

Hej alle SQLSUG medlemmer

Håber I alle har haft en god sommerferie!!
Jeg har tilføjet SQLBits under events og fået en discount code til jer (20% rabat).

Forsøger at samle folk og lave en fællestur, så send mig endelig en mail hvis du vil deltage (jeg deltager selv i år).
Inden denne event har vi dog lige et SQL server møde, som I snart modtager information om.

Mvh
Anette

Comments posted (2)

avatar

Yep, jatak jeg vil gerne med 🙂 Skal holde indlæg om lørdagen derovre

avatar

Jeg er også med. Martin og jeg flyver med Ryanair fra Billund to 29.sep kl. 10:50, tog t/r York fra Stansted Airport, hvorfra vi returnerer søndag 3.okt kl. 7:10 med hjemkomst Billund kl. 9:40. Kørelejlighed for 2 personer kan tilbydes Århus/Skanderborg – Billund. Til orientering kan rejsen gøres for ca. kr. 2300 og indlogering på Campus for ca. 1000 kr /person = 1 kursusdag i DK.
Håber vi ses – vi vil lave fælles bytur om fredagen!

Write a comment

You must be logged in to post a comment.